Povijest stolarskog obrta
Nikola Rajić-Mišković

MARA obrt za proizvodnju i usluge ranije se zvao “Stolarski obrt Nikola Rajić-Mišković”. Prisutni smo na Hrvatskom tržištu od 1995, prije toga radili smo u Bosni i Hercegovini od 1976. godine. Obrt je tada prepoznao potrebu svojih kupaca te izuzetno brzo reagirao na ponude. U samom početku postavlja uvjete rada uz mogućnosti nadogradnje i brzih promjena. Uvodimo nove tehnologije unutar obrta. Uvodi se kompjuterski prikaz budućeg idejnog rješenja i dizajna (3D render).
Cijelo vrijeme vodimo računa o uvođenju novih dekora i praćenju tržišta.

U današnje vrijeme udovoljavamo bogatstvom dekora i velikom širinom asortimana izuzetne kvalitete stopljene u suvremeni dizajn današnjice što potvrđuju naši zahtjevni kupci!

Praćenje trendova u dizajnu i industriji namještaja, inovacije i unapređenja u području proizvodnje, naš je cilj i obaveza.
Zadovoljstvo svakog kupca od neprocjenjive je važnosti za naše poslovanje te nastojimo tako i dalje poslovat. Pouzdanost asortimana i brzina usluge temelj su naše konkurentkse prednosti te osobine po kojima nas je tržište prepoznalo
i po tome nas cijeni.